Barn bør beskyttes mot psykofarmaka

Dessverre, i USA, hvor psykiatrien har større innflytelse enn i forskjellige nasjoner, blir store mengder ungdommer anbefalt tankemodifiserende, hjerneskiftende, kroppsskadende legemidler som “behandling” for oppførsel som mest sannsynlig ikke garanterer faren av ugunstige virkninger av omfanget disse medisinene formidler. Godkjenningen av disse medisinene vokser Big Pharmas kasser, men hjelper ikke barnepasientene, også kjent som ofre.

ADHD (hensynsmangel hyperaktivitetsproblem) er en av en slags sykdom utviklet av legemiddelorganisasjoner for å tilby sine medisiner for å behandle den antatte ‘sykdommen’. Som jeg ville se det, hvis en ungdom er uvitende eller hyperaktiv, blir glemsomheten/hyperaktiviteten tydeligvis ikke forårsaket av fravær av Ritalin eller fravær av Concerta, og for å være sikker på at det i stor grad har blitt kunngjort at disse medisinene ikke gir noen fordel for barn i forhold til på lang sikt, til tross for øyeblikkelige forbedringer i oppførselen,

Så igjen vet vi kontinuerlig om mat som er tilsatt mat som ødelegger oppførsel og hyperaktivitet hos ungdom, og vi vet i tillegg en gang om at barna blir satt på “tynne” dietter eller bestemmer seg for å spise utilstrekkelige måltider på grunn av den dominerende absurde stilen for supermager modeller. Gledelig hører vi i tillegg om utrolige oppgraderinger i oppførsel og evne til å fokusere når slike unge går over til tilsatt stofffri og mer næringsrik mat.  kjop-ksalol-uten-resept-bestill-ksalol

Kanskje enn psykotrope medisiner, er god næring den beste medisinen for barn. Beskytter ungdommer fra det fysiske, mentale. entusiastisk og annen verden ondskap som psykiske medisiner forårsaker, og som beskytter dem mot å komme inn i det tragiske universet av psykobabel og selvransakelse og misbruk av deres verdifulle ungdom med denne bablingen i motsetning til å leve den typiske, lystige eksistensen til en ungdom, er tingen som omsorgsfulle verger burde gjøre, slik jeg skulle tro.

Leave a comment

Your email address will not be published.