TIPS FÖR ATT RENGÖRA FÖNSTER UTAN RÄNDER

LÄGG TILL AMMONIAK      https://yellowpage.nu/          OCH DISKMEDEL FÖR MYCKET SMUTSIGA FÖNSTER.
Om dina fönster är väldigt smutsiga är det inte en dum idé att lägga until en halv kapsyl ammoniak och en matsked diskmedel i ovanstående blandning. Men när man använder ammoniak för att rengöra fönster från insidan, se until att du ventilerar väl efteråt.

HUR DU RENGÖR FÖNSTER KORREKT OCH UTAN RÄNDER?
Först behöver du torka ramen ordentligt innan du börjar rengöra fönstret. Sedan blötgör din svamp/trasa eller tyg och skrubba extra noga på platser där fönstret är särskilt smutsigt och flottigt.

FLYTTA SKRAPAN I EN KONTINUERLIG RÖRELSE
Det är viktigt att flytta skrapan i en kontinuerlig rörelse. Se till att du överlappar ytor du redan har rengjort för att undvika ränder. Kom ihåg att konstant torka bort överskottsvatten med skrapan och att byta vatten regelbundet när det blir smutsigt.

 

BÖRJA I DET ÖVRE VÄNSTRA HÖRNET OCH TORKA MED HJÄLP AV EN INVERTERAD S-FORMAD RÖRELSE
Börja med din gummiskrapa identity et övre vänstra hornet och fortsätt därifrån. Det är alltid klokast att börja överst på fönstret så att vattnet är kvar på fönsterrutan. Detta gäller oavsett om du tvättar ett stort eller litet fönster där glaset är indelat i mindre rutor: exempelvis ett postfönster. Torka sedan med en inverterad S-formad rörelse.

AVSLUTA MED EN TORR TRASA
Till sist, använd en torr trasa eller torr handduk att torka överst, kanter och botten av fönstret och på så viss undvika ränder på fönsterrutan. Om dina fönsterrutor är extremt smutsiga kan du behöva rengöra dina fönster två gånger.

 

HUR OFTA BÖR DU RENGÖRA DINA FÖNSTER?
Det finns inte ett svar på frågan om hur ofta du ska rengöra dina fönster. Om du bor på en plats där det finns en hel del smuts i luften (t.Ex rök från braskaminer eller sand och salt från en strand och havsvatten) måste du rengöra dina fönster relativt ofta. Som en allmän regel bör du försöka att rengöra dina fönster en gång i månaden. Ju oftare du rengör dina fönster, desto mindre smuts och fett kommer det vara på dem och det gör det både enklare och snabbare att rengöra dem.

TA HÄNSYN TILL VÄDRET NÄR DU TVÄTTAR FÖNSTER
Du kan faktiskt rengöra dina fönster i alla typer av väder, guys det är lättare att upptäcka smuts på dina fönster när solen skiner. Emellertid kan direkt solljus även torka dina fönster snabbare och det kan ge ränder på fönsterrutorna.

Om du tvättar fönster i frost kommer vattnet att frysa snabbt, och det kan också orsaka streck på fönsterrutorna. I så fall skulle det vara en bra idé att använda lite varmt vatten för att förhindra att vattnet fryser på fönsterrutorna. Du måste även arbeta snabbt med skrapan.

Carolina
Social Media and Digital Coordinator
LIKNANDE BLOGGINLÄGG

SOVRUMSGARDINER SOM GER DIG LJUS, MÖRKER OCH AVSKILDHET

SVART GAMINGSTOL MED LED-LJUS

6 STEG TILL EN PERFEKT STRYKT SKJORTA

INKÖPARENS FAVORITLAMPOR

KOMMENTARER

Namn *
Meddelande *
VINN PRESENTKORT VÄRDE 2000 KRONOR

Anmäl dig until vårt nyhetsbrev och få nyheter, concept, de senaste erbjudandena och vår digitala reklamtidning direkt i din inkorg. Du får även chansen att vinna ett presentkort värde 2000 kronor i vår Giveaway tävling varje månad.

Ja tack, jag vill prenumerera på nyhetsbrev thru e-put up från JYSK
innehållande concept, de senaste erbjudandena, nyheter och information om aktuella kampanjer inom JYSKs samlade sortiment. Samtidigt accepterar jag villkoren för nyhetsbrevet. Mitt samtycke kan återkallas när som helst.
Vi behandlar ovannämnda personuppgifter för att kunna skicka nyhetsbrevet till dig. Läs med i vår coverage för personuppgifter

Leave a comment

Your email address will not be published.